luni, 6 aprilie 2009

povestite de tati

recuperam ce a facut cupilu' in weekend, fiind numai cu tati acasa.

in primul rand au dormit amandoi cot la cot. se culca cupilu la 10-11 dimineata, adormea si tati pe canapea. baga asta micu somn dupa-amiaza, si tati pe canapea. diferentele incepeau seara, cand cupilu pe la 9 jumate era deja in vise, si tati nu, ca doar dormise in rest grupa mare.

la capitolul mancare noua, dupa ciocolata, dulceata de visine, si castraveti murati s-a ajuns la miere. parca imi suna mai bine, totusi.
merge la plimbare de manuta in locuri publice. asta este o mare realizare. si ii apartine tot cupilului, ca s-a prins intr-un final ca daca se tine de degetelul lui tati nu mai aterizeaza fix cu nasu' in asfalt sau nisip cand se impiedica de aerul din fata lui. (ca nu-i trebuie vreun obstacol concret ca sa aterizeze pe burta). sa-l tie!!

si intelege multe si e de mare ajutor. cauta taica-su soseta pereche, ia zi matzule, unde e soseta? si ii arata bucata gasita deja. si se duce asta micu direct la calorifer si ii arata bagandu-si mana dupa el pe unde a aruncat-o din patut in vremea cand se plictisea. asta ca sa ma lamuresc si eu ca privirea compatimitoare cand ma rog de el: "hai la mami sa te imbrace /incalte /stearga la nas/ stearga la gura" este fix o privire compatimitoare, nu ca n-ar intelege ce vreau de la el, dar ii pare intr-un fel rau pentru mine ca va trebui de fiecare data sa ma ridic si sa-l adun de prin cotloanele unde se baga sau sa alerg dupa el prin casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu