duminică, 3 ianuarie 2010

AFA

cuvinte noi: slabut, slabut. evident, afa, in traducere 'mufa', in traducere libera suzeta de adormit seara, ca in alte momente nu o vede si nu o primeste.
ma, pa (mar, para) si na-na (Ana) si no-no (Nori), Maaaa -intonatie aparte- (Marvi Hammer, un soricel simpatic de la National Geographic), foarte rar baaa-ba (barba, pipaie exemplarele masculine sa verifice barbieritul) si pompa (de umflat baloane).
uneori repeta, foarte rar, si doar o data, ca doar nu e spectacol, e invatare.

viroze: suntem la a treia din toamna asta, din fericire fara febra sau altele, doar tuse, dormit in fund pe motiv de nas infundat, nopti albe din aceeasi cauza (acuma mai avem si un molar care ne mai scoala noaptea, pe toata lumea adica, si banuiesc si cativa vecini)

alergie: in floare, dermatita atopica sa fiu mai specifica, una bucata pata pe fata de nu trece, si dupa ultima aventura cu 2 linguri de activia cu fructe de padure nici nu intrevad perspective prea apropiate.

in rest, toate cam cum le stim: BAIATU' LU TATA. a fost tati in concediu de pe la jumatatea lui decembrie, cupilu zis 'n-are mama n-are tata' are la tata LA GREU. mama nu prea, doar cand nu vrea sa doarma si pe cine sa mai strige, o mai striga si pe mama.
frustrant, ca mai pleaca ta-su cu treaba si ma-sa ramane sa-i stearga lacrimi langa usa de la intrare (DA, s-a ajuns pana acolo!!!). sa vedem maine, cand reincepe serviciul cum facem fata amandoi, fiecare in felul sau.

2 comentarii:

  1. Pupici Serbanelului.Ma bucur sa mai citesc despre el.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pentru orice pas inainte!
    iar cu tata, se pare ca toti fac la fel, al meu striga si la culcare si la sculare tati-tati! iar mie imi zice ma-ni!!
    succes cu serviciul, el se va obisnui, ca n-are de ales.

    RăspundețiȘtergere