miercuri, 24 februarie 2010

ce sa pun, sunt felicita

"ce sa pun, sunt felicita
ca pot invata
intr-o scoala minunata
cum e gadanita mea"

nu sunt sigura daca e citat din mine sau sor-mea, cred ca sormea, eu la gradinita deja stiam sa citesc, ca se plictisea sora sa invete singura literele in clasa I-a, deci cred ca nu mai poceam in vremea ceea.

oricum, simt ca pentru asta il pregatesc pe cupilu', de vreo 2 saptamani bat site-urile si orasul cautand gradinita pentru asta micu', de zici ca ii caut facultate si ii aleg viitoarea cariera. dar de cand am fost la prima si mi-am dat seama ca nu-l pot lasa pe mana aleia de era educatoare acolo, am inceput sa suflu si in iaurtul scos in fata mea din frigider.

am ramas sa aleg intre doua finaliste, pana vineri, si apoi de la toamna merge (teoretic) la gradinita de langa noi, cea de stat, dar sa fi facut intai tranzitia de la vedeta familiei la statul pe scaunele ca avem treaba...

will keep you posted

Un comentariu:

 1. Hm, greu cu alesul gradinitei.
  Nici eu nu stiu unde va merge al meu din toamna.Pana atunci vine cu mine la gradi unde-s eu.
  Eu caut o gradinita cu educatoare fara zambet fortat, care sa ii placa copiluli din prima, pe langa asta ma intereseaza foarte mult activitatile care se fac in gradinita, daca se ocupa cum trebuie de copii si e diversitate.
  Si bineinteles, ma intereseaza foarte mult meniu zinic al copiilor.Sa nu mai vad cum am vazut la cresa unde l-am inscris(si nu l-am mai dus) ca au in meniu carnati si fasole.
  So, sunt multe chestii daca vrei ce-i mai bun pt copilul tau.

  RăspundețiȘtergere