joi, 4 martie 2010

ziua 3 si un pic din 4

final de zi 2: s-a trezit, a bagat in el mancare si apoi s-a jucat si apoi a venit mami si l-a luat acasa.

ziua 3: inceput dificil, chestia cu trezitul dimineata nu-l prinde deloc. da' deloc. asa ca pe la 10 era agitat si daca i-au dat o perna si-a pus-o pe jos si iara s-ar fi culcat. nu l-au lasat, asa ca la 12 a mancat bors portie de oameni mari (si le-am avizat, ca e pui de moldovean, deci bors pana la loc comanda) si apoi somn nu, ca trecuse momentul. asa ca pe la 2 jumate a venit ta-su sa-l ia, adormise in brate la doamna, dar minte creata amandoi, in loc sa-l puna in patut si sa le para rau de drumul batut degeaba, l-a luat tasu si l-a pus in masina, s-a trezit, si de atunci pana a adormit intr-un final la 3 si ceva a plans intr-una, mai ales cand a descoperit ca tasu il lasa acasa cu tanti si el pleaca, a plans rauri de spume (baiatu' lui tata strikes back). la 4 jumate cand s-a trezit eram eu langa el, a fost morocanos vreo 30 minute, apoi bucurie, veselie, joc si voie buna.

asa ca am hotarat ca il duc la gradi cand s-o trezi el, ca nu ma mana turcii (inca).
azi s-a trezit la 8 !!stupoare stupoare!!! si pe la 9 am ajuns la gradi, unde nu avea AFFFFFFFFFFF (aka mufa). asa ca am stat acolo cu el pana la 9.30 (totusi nu si-a facut somnul, se pusese la mine in poale si casca de nu mai putea) si apoi am fost, i-am cumparat una, si acuma scriu stand in masina, asteptand sa se faca 10.20 sa plecam la doctor, la controlul de 2 ani pe care il facem la 2 ani si 6 saptamani...

va urma

partea a doua, mai scurta:

am fost la medic, rosu in gat, tuseste din gat nu de la provizia din nas, recomandare sa nu il mai duc la gradi vreo 2 zile. am mai trecut totusi pe acolo, am mancat ciorbita, am facut pa-pa-pa la copii si acuma doarme in patut la el acasa, maine tot acasa (ma rog, acasa la buni).
 sa vedem luni-marti-miercuri cand eu voi fi plecata cum se vor descurca baietii mei. desi dupa discutia cu educatoarea de azi a ramas ca o sa il tina la program lung, daca trebuie adormit in brate asta e, dar o sa avanseze cate un pic in fiecare zi.

offf, viata complexa...

2 comentarii:

 1. Va urmarim cu interes.
  Poate nu ar strica sa folosesti pretextul gradi pentru a introduce un program? Trezit totusi dimineata, lasat la gradi odata cu ceilalti copii, joaca, masa, somn-o sa vina inevitabil caci va fi obosit si il iei fresh acasa. Zic si eu asa....
  Gaza mea e de la nastere foarte matinal deci n-avem probleme la capitolul trezit.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma tii cu sufletul la gura! Zi-ne si de urmatoarele zile!:)
  Si noi cautam gradi pentru Misu. O sa ne distram pe cinste, presimt:)

  RăspundețiȘtergere