miercuri, 23 iunie 2010

cioc-cioc cine e?

cioc-cioc-cioc
cine e?
o pasarica
ce-a adus? 
o scrisorica

[alte versuri bla-bla-bla] -scrisorica se da altui copil care trece la rand sa faca cioc-cioc

cip-cirip-cirip

azi, cand sa plecam la gradi, eu ma incaltam sau ma invarteam in jurul cozii in hol, dupa bunul obicei, si cupilu facea ture intre usa de la intrare si cusca de chinchilla, drum care se termina invariabil cu chi-chi-chi
am intrebat la gradi daca au un joc asa, si mi-a zis educatoarea poezia intreaga, evident ca eu am retinut doar ce e mai sus, ca si cupilu' de altfel.

iata-l in seara asta in actiune, cu traducere de tati.


si sa ne intelegem bine, inca nu vorbeste, a mai adunat max 10 cuvinte...

dar, ca s anu uit, a facut prima propozitie care suna "uitete tata oata apasss" (adica hai tati sa vezi ca s-a aprins roata). si asta in absolut fiecare seara...

10 comentarii:

 1. La final ce a facut? :)) E bine ca in permanenta vorbiti cu el si astfel o sa acumuleze multe, multe cuvinte perioada asta. E tare scump!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua
  Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
  Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna seara as dorii sa stiu daca sunteti de acord sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange.
  Daca sunteti de acord de acord va rog sa treceti website-ul http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi
  Astept raspunsul dumneavoastra la adresa de email office@online-anunturi.com .
  O zi buna.

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte interesant articolul DVS. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 6. un articol interesant, l-am citit cu multa placere

  RăspundețiȘtergere