miercuri, 25 martie 2009

maturam, evadam

pe langa impinsul la carucior-acuma ziceti si voi, ce-i o plimbare fara sa impingi un pic la carucior?- pasiunea matura prinde dimensiuni deosebite.

telefonul fix din hol a fost cocotat sus-sus, unde nici nu se vede. sertarele din bucatarie au fost legate cu siret. usa la dormitor la sora (moaaama, daca ar scapa macar o data acolo, ce mistoooo ar fiiii!) e inchisa. ce sa mai mesterim? MATURA! aia cu coada lunga, desigur!
si da-i si tot holul, si nu o lasa din mana pana nu primeste la schimb matura de paie sau peria de dat pe jos. servetelele de sters pe jos nu mai fac treaba suficienta.

iar la usa de la intrare ajunge la clanta, care e mai joasa ca la celelalte usi. azi a trebuit pescuit de pe hol, ca plecase foarte fericit la galop. deci incuierea a devenit musai, ca altfel evadeaza cupilu. nu mai spun ce mandra eram eu de broasca cea noua, care pe dinauntru nu mai are cheie, are direct tamburus de rotit. in 2 luni il invarte si pe ala, si atunci ce ne facem, fetelor??

a, si de vreo 2 zile, intr-un final, face iara pa-pa (macar din manuta daca din gurita nu). iar daca aude 'mergem' sau 'pa-pa' e la usa si incearca clanta (adica nu stiu ce vrei tu sa faci, eu stiu SI-GUR ce vreau sa fac)

si iata cum a inceput marea dragoste:



si sunt fericiti si in ziua de azi:


5 comentarii:

  1. Harnic baiat!
    Al meu are o relatie speciala cu aspiratorul... daca intru in debara, vine dupa mine si e foarte trist daca iesim fara aspirator.

    RăspundețiȘtergere
  2. Al meu "ma obliga" sa pun masina de spalat la treaba zilnic. Adica ii place faza cu centrifuga mult prea tare!

    RăspundețiȘtergere
  3. ceska, bine ca nu iese el cu aspiratorul. sau cine stie, in curand o sa si-l scoata singur!!
    la noi la treburi din-astea se lasa cu urlete. o vreme macar, de principiu.

    andre, cand era mic imi parea rau ca nu am centrifuga vizibila, ar mai fi stat si el "la televizor". acuma ce sa zic, ma felicit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, la cat de fericiti par impreuna, o sa fie o casnicie reusita! :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ajutor de nadejde! Nu credeam ca cineva poate sa fie asa happy in timp ce smotruieste :-))) Pupam inginerul frumos si vesel si pe mamica lui!

    RăspundețiȘtergere