joi, 9 aprilie 2009

control medical

am fost la doctor ieri, sa faca intr-un final vaccinul dtp-polio de 1 an.

bilantul la 15 luni:
10,2 kilograme
81 cm inaltime
restul perimetrelor le-am uitat, daca le-am tinut minte vreo secunda.

oricum, raceala de sapt. astea a trecut, rosu in gat nu avea.

petele de pe picioruse si burtica sunt alergii, se pare la grasimea din laptele de vaca. am avut o tentativa sa ii inlocuiesc formula cu lapte de vaca si am inceput cu 3%, mi-a recomandat sa mai incerc cu 1,5%. eu ma gandesc sincer sa incep cu 0% daca se poate...
deci fara lapte gras, smantana, unt, iaurt gras... :(

in rest vioi si cuminte la doctor, a stat locului (mai nou la necunoscuti nu mai e cocos cu taraboi, sta cumintel, ingeras de ingeras) a facut ochi dulci, a povestit in limba lui.

din seara asta am reinceput operatiunea introducere lapte de vaca. uht, 1,5. asa imi dispar si toate ideile de a cumpara lapte bun si gras de la o vaca de tara. ramanem o vreme pe apa chioara de la magazin.

3 comentarii:

  1. Sincer, eu nu am auzit de alergie la grăsimi, mai ales într-o țară plină ochi de alergici!!! Am auzit de alergie la lactoză, care apare într-adevăr mai pronunțată la laptele de vacă, chiar și dacă copilul e alăptat și mama consumă lactate de vacă. Eu zic să mai investighezi problema.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu cred asta. Daca ar fi fost asa ar fi tb sa aiba pb si de la iaurtul consumat de la 6 luni cu 4% grasime. Nu cred si pace, da' asa sunt eu, mai sceptica :)

    RăspundețiȘtergere
  3. fetelor, nici eu nu stiu ce sa spun, dar i-a aparut dupa ce i-am introdus in alimentatie laptele uht ca atare.

    a mai avut o data, ca i-a dat tat-su sa guste dintr-o salata facuta cu maioneza cu ou crud, da' atunci sa zic ca am inteles...

    oricum, sunt in dubiu, i-am scos cam tot ce era lapte crud sau derivate (smantana), dar va trebui sa incerc iarasi cu lapte 1,5 % sa vad.

    sunt in ceata.

    RăspundețiȘtergere