miercuri, 29 aprilie 2009

jurnal de raceala -invatam cu totii

multumim mult de gandurile bune transmise! (pe blog sau telefon)
si adinei pentru efortul de a ne doftorici homeopat!

si ia sa mai scriu, ca uit

tot face febra seara, dar nu a mai sarit de 38,5.  in general dimineata si seara.
chiar azi cand am ajuns la aproape 8 acasa, ma anunta tanti ca la 6 avea 38,4 inca nu ii daduse nimic, cand i-am luat eu temperatura era 38,2 si asta micu radea si daca ii aratai degetul mic, se juca, vorbea la orice telefon mobil prindea, cucu-bau, ne gadila la picioare (adica te apuca de degetele si deja incepe sa rada pana sa te faci tu ca te gadila). vioi nevoie mare.

pe la 9 a adormit lemn, dupa ce (supoarii!!! stupoarii!!) nu a protestat la sterimar, chiar a stat cumintel, cred ca s-a prins ca ii face bine, dar surpriza cea mai mare e ca a stat la batista bebelusului, si inca in 2 reprize!!!!!
dupa ce aseara am scos productia in urlete si tinut de tati, seara asta am facut acelasi lucru eu singurica, el statea in fundulet pe pat, eu doar il tineam un pic de cap ca sa potrivesc bine capatul in nara, cred ca mai tare plange si protesteaza cand vreau sa-i pun pampersul si el vrea sa traga de lampa.

ma uimeste cupilu cat de repede invata niste treburi, ieri era dusman de moarte cu orice se apropia de nas, iar azi ma si ajuta sa scoatem mucisorii.
stiu ca n-am mare merit, dar taaare sunt mandra de el!

si sa ne lase raceala asta, ca deja nu o mai inteleg. face 38.2 de sapt trecuta vineri (cred, vezi ce inseamna sa nu scriu??) si tot nu se lasa. ii ies si maselele de jos, iara sunt la gramada si eu nu le pot distinge. invatam, invatam

2 comentarii:

  1. Febra asta sub 38,5 sigur e de la dinti/masele si cel mai probabil nu are legatura cu secretiie, de aceea dureaza de atata timp. SPun asta fiindca la fel am patit si noi.

    Noi am scapat de secretii si de tuse, a fost doar un episod pasager de 2 zile, ma mir si eu ca a trecut asa usor.

    Cat despre dom' inginer, e un intelept, s-a gandit de ce sa se opuna la ceva care ii face atata bine???

    Pupam dulce dulce si termina odata traducerea aia ca tare scumpi sunteti la vedere :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu cred ca starea subfebrila este de la masele/ dinti.
    Pentru linistea ta poti face un sumar de urina sa excluzi o infectie pe acolo .
    Pupam pe domnu' inginer si pe mami lui.

    RăspundețiȘtergere