duminică, 6 septembrie 2009

caninul 3 -pe bune!

a iesit de vreo saptamana, dar am uitat sa scriu.
m-am luat cu altele, casa noua (tot a mea, dar cu alta bucatarie, mai frumoasa!) si bona noua (mai tanara si mai frumoasa!) si jocuri si plimbari inainte de plecarea verii.

cu legatura sau nu cu caninul care a iesit sau cel care trebuie sa iasa, de joia asta (azi e duminica) copilul meu a suferit o transformare, e devenit un mic crizacios, abia azi daca a fost mai 'de treaba'.
nu-i place ceva, zbierete. vrei sa-l iei de la o jucarie? zbierete. vrei sa vina la baie pentru baia de seara? zbierete. vrei sa-l iei din cada dupa ce a facut baie? zbierete. vrei sa-l pui in scaunul de masa si nu a venit el de buna-voie? zbierete. vrei sa-i dai ceva ce nu-i place de mancare? URLETE. plus alte nenumarate mici circumstante in care zbieretele, cu dat din picioare si aruncat pe jos cu tavalitul de rigoare sunt deja reactia standard.

pierdut copil cuminte, ofer gasitorului recompensa recunostinta mea. mai astept o saptamana pana sa-l declar nul si sa-l iau de suflet pe asta nou si de nerecunoscut.

2 comentarii:

  1. Hai ca mai doar unu.Curaj, si trece si ala si gata urletele, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu cred ca e de la canini....chiar daca la voi se suprapune. Spun asta fiindca si aici am o gaza tare bazaitoare......bazaie din orice.Inca nu se da cu fundul de pamant si sper sa nici nu o faca.....doar da din picioare. Trece insa si asta........

    RăspundețiȘtergere