marți, 2 martie 2010

la gradinita -ziua 2, still in progress

sunt siderata, asa copil salon chiar nu stiam ca am acasa!! (se vede treaba ca expresia "copil de garnizoana" de i-o mai aplic eu chiar este valabila!)

deci, cum a adormit azi-noapte tarziu, de dimineata dormea dus, dar incetisor l-am trezit, a mai motait in brate la mami, si-a baut acolo lapticul, bebe mic, ce mai.
si apoi zic: mergem la copii la gradi?

gata, era in picioare! l-am oprit din drumul spre usa, ca totusi, mai trebuia sa il imbrac cu una, cu alta.

tot azi a facut pisu la olita, ca l-am prins fara pampers in plin proces si am mutat 'instalatia' deasupra olitei si era tare mirat, ca nu mai vazuse nici el de asta vara care-i treaba. si asa bucuros a fost, ca apoi mi-a aratat olita "apa" si ca sa fie sigur si-a si bagat piciorul in ea. primul botez....

la gradi, cand ii ziceam: hai, zi pa-pa lui mami, se lipea de mine, mai statea un pic, iara pleca la descoperiri. si tot asa, s-a luat cu micul dejun si am plecat.

sun pe la 11 si ceva, era cuminte, se juca, facuse sport si genoflexiuni de dimineata, zic: vedem dupa pranz cum va fi cu somnul.

la 12 primesc telefon: fi-miu isi pusese soarele sub cap, se intinsese pe 2 scaunele si cu toti ceilalti in jurul lui a adormit. l-au mutat in dormitor si mi-a spus ca ii vor da de mancare cand se va trezi.cat  ma bucur, inseamna ca se simte in siguranta si bine acolo si isi vede de nevoile lui, este cea mai rapida adaptare pe care puteam sa mi-o doresc

AM BAIAT MARE!

Un comentariu: