joi, 6 august 2009

caninul no 3

am inceput sa ma repet...

a iesit ala de sus, din partea cealalta decat data trecuta. evident.

iar cupilu' se da motorist. avem vocabular, dom'le! cum vede o chestie pe roti, se cheama brrrrrm sau vmmmmm. desi mai degraba vmmmm face avionul.
de exemplu, omida de pe genericul de la baby einstein la inceput are roti. n-as fi stiut, daca n-ar fi remercat cupilu cu un bbbrrrrmmm adecvat. le gaseste oriunde, si un desen mic in coltul paginii, si se cheama bbrrrrmmm.

orice e pe cer e ba!
intai a fost luna, chiar si in timpul zilei o remarca si ne-o arata: ba! apoi a fost orice e pe cer, mai putin avioanele (care au termen dedicat, vezi mai sus). adica a vazut un zmeu la plaja, ba! zboara pescarusul, ba!

si mai e 'apa', pronuntat cu buza de jos 'mancata', adica sub aia de sus. ne uitam la baby neptune si de fiecare daca cand apare apa in alta forma, scoate mufa din gura (de obicei primeste desenele ca sa se linisteasca din alergat inainte de somn si mufa e un accesoriu 'must have') si 'apa'. o baga si iara o scoate 'apa'. si noi: da, mami/tati, apa! cu variatii: marea, ploaia, robinetul, valul, raul etc etc.

Un comentariu:

  1. Va contactez din partea editurii Cartea Copiilor si vreau sa va rog sa-mi lasati o adresa de e-mail prin care sa putem comunica. Multumesc. (diana.bucuroiu@carteacopiilor.ro)

    RăspundețiȘtergere