joi, 28 mai 2009

s-a lasat cu bube

intr-un final, s-au ales apele si s-a lasat cu bubite.

sincera sa fiu, nici nu ma intereseaza sa stiu de care sunt. am eu o banuiala ca ar fi pojarel, dar nu sunt prea interesata sa verific ipoteza.

ma bucur sa stiu ca nu e vreo infectie, ma si vedeam cu groaza tinandu-l sa i se puna branula.
rasuflu usurata

7 comentarii:

  1. Mda, suna a roseola infantum clasica dupa ce ati experimentat in ultimile zile.
    Pupam bubosicul mic .

    RăspundețiȘtergere
  2. Las' ca-i bine, decat cine stie ce brontozaur de infectie urinara...

    RăspundețiȘtergere
  3. Lala, da, si eu cred ca-i roseola si asta e o veste foarte buna (dupa cum bine zice zicolorata), oricum s-a linistit si e mai cum il stiam eu (mai putin rasfatul, dar poate era cazul de un pic de bonding...)

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaaa... sau poate e viroza ciudatica, fara nume, de care vorbeam in comentariul anterior. Si Sofia a avut tot asa febra si eruptie. La momentul eruptiei se zice ca "iese" virusul prin piele. Orice o fi fost, bine ca trece repede!

    RăspundețiȘtergere
  5. Slava Domnului! N-am intervenit cu nici un comentariu Monica pentru ca in starea de stress in care ati trait in ultima saptamana nu avea nici un rost sa va mai tulbur si eu. Bine ca "s-a aratat" asa... Sanatate lui Serban!

    RăspundețiȘtergere
  6. sanatate multa piticului si sper sa nu "il pape"tare rau bubitele,astea parca "papa"nu??ma bucur ca se elucideaza cazul si va reveniti

    RăspundețiȘtergere
  7. eu acum, post factum, cred ca tot roseola a fost. desi inca ma mai contrazic cu diverse bone cum ca a fost o spuzeala de la transpiratie si febra. mancarimi nu a avut, sau nu a dat semne.

    dar a trecut si ma bucur ca a facut fata cu bine.nu ne mai sperie pe noi o viroza ;)

    multumim mult tuturor pentru ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere